Kom igång med DigiExam

Som elev/student skriver du prov/tentor i DigiExams klient.

När du arbetar i DigiExam-klienten sparas det du skriver var 10:e sekund till DigiExams servrar men även lokalt på din dator. Så du behöver inte oroa dig över att något ska försvinna.

När du lämnat in provet/tentan kan du logga in på ditt DigiExam-konto på https://app.digiexam.com/app#/login.

Välj region

Innan du loggar in behöver du välja vilken region du ska logga in på. Fråga en DigiExam-administratör på din skola/universitet om du inte vet vilken region du ska välja.

Figur 1

Där får du en översikt på de prov/tentor du skrivit.

Det här behöver du komma ihåg:

• Prov/tentor startas, skrivs och lämnas in i DigiExam-klienten.
  • En översiktsvy på inlämnade prov/tentor hittar du genom att logga in på ditt DigiExam-konto.

Ladda ner DigiExam-klienten

Ladda ner DigiExam-klienten Chromebook | Mac | Windows

Installationsguide för DigiExam-klienten: Chromebook | Mac | Windows
Systemkrav: DigiExam-klienten | Webbapplikationen