Installationsguide - Windows

Ladda ner DigiExam-klienten genom att klicka här

• Du måste ha administratörsrättigheter för att kunna installera klienten.
  • Dubbelklicka på installationsfilen och välj “Install” (om “user account control”-dialogrutan hoppar fram så välj “Ja” för att gå vidare med installationen).
  • När installationen är klar kommer texten “Setup Successful” att visas, klicka på “Close” för att avsluta installationen.

Du kan nu skriva digitala prov/tentor med DigiExam-klienten.