Installationsguide - Windows

Ladda ner DigiExam-klienten genom att klicka här

• Du måste ha administratörsrättigheter för att kunna installera klienten.
  • Dubbelklicka på installationsfilen och välj “Install” (om “user account control”-dialogrutan hoppar fram så välj “Ja” för att gå vidare med installationen).
  • När installationen är klar kommer texten “Setup Successful” att visas, klicka på “Close” för att avsluta installationen.

Härligt! Nu är du redo att börja använda DigiExam!

Klicka här för att komma till guiden "Skriva prov/tenta med DigiExam"