Ny version av DigiExam Web, Chromebook , iPad, macOS & Windows - 02 jan 2018

DigiExam Chromebook (Släpptes 2017-12-29)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda media-länkar i prov/tentor. Klienten har nu stöd för att lägga till video, ljud, hemsida och PDF som kommer kunna läggas till inom kort.

Fixar/Uppdateringar

• En dialogruta som visar om existerande svar hittats när ett prov/tentamen startas

--------------------------------------------------

DigiExam iPad (Släpptes 2018-01-02)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda media-länkar i prov/tentor. Klienten har nu stöd för att lägga till video, ljud, hemsida och PDF som kommer kunna läggas till inom kort.

Fixar/Uppdateringar

• En dialogruta som visar om existerande svar hittats när ett prov/tentamen startas

--------------------------------------------------

DigiExam macOS (Släpptes 2018-01-02)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda media-länkar i prov/tentor. Klienten har nu stöd för att lägga till video, ljud, hemsida och PDF som kommer kunna läggas till inom kort.

Fixar/Uppdateringar

• Dialogrutan som visar om existerande svar hittats är nu tillbaka
  • USB-problem där det inte hände någonting när ett USB-minne stoppades in i datorn vid start/inlämning är nu åtgärdat
  • Vid start av prov/tentamen i DigiExam-klienten visades ibland ett meddelande om "Unsupported client", detta är nu åtgärdat
  • En dialogruta med information visas nu vid offlineinlämning om USB-minnet som stoppas in i datorn är formaterat som NTFS vilket inte stöds av macOS

--------------------------------------------------

DigiExam Windows (Släpptes 2018-01-02)

Nytt

• Den här versionen är förberedd för att använda media-länkar i prov/tentor. Klienten har nu stöd för att lägga till video, ljud, hemsida och PDF som kommer kunna läggas till inom kort.

Fixar/Uppdateringar

• Dialogrutan som visar om existerande svar hittats är nu tillbaka
  • DigiExam-klienten visade ibland felaktigt att den var i en virtuell maskin, detta är nu åtgärdat

Besök oss online

Facebook | Twitter | LinkedIn | Hemsida