Nyhetsbrev 20 juni

DigiExams nya utseende!

De senaste månaderna har vi arbetat hårt för att göra DigiExam ännu enklare att använda och mer intuitivt för våra användare. Vi har samlat feedback från lärare och administratörer för att ge dig en ännu bättre upplevelse av att arbeta i DigiExam.

Vi har väntat in läsårets slut och är väldigt glada över att kunna meddela att den nya uppdateringen släpps måndag den 26 juni.

Vad betyder det här för dig?

Du loggar in precis som vanligt med din e-postadress och ditt lösenord. Alla dina tidigare prov, uppgifter, bedömningsmatriser och kurser finns kvar.

Vad är annorlunda?

• Alla prov och uppgifter är nu samlade under fliken “Prov”
  • En förenkling av aktiveringen och schemaläggningen av prov.
  • Enklare att hitta ett prov genom att använda flikarna Schemalagda, Pågående, Orättade, Rättade och Publicerade.
  • Möjlighet att arkivera genomförda prov
  • Ett separat bibliotek för bedömningsmatriser
  • Förenklad möjlighet att lägga till redan skapade frågor till ett prov du redigerar

Vi kommer att hålla webinariet “Kom igång med DigiExam” i början av höstterminen där vi går igenom alla nya funktioner.

• Torsdag den 17/8 kl. 16.00-17.00
  • Onsdag den 23/8 kl. 16.30-17.30
  • Torsdag den 24/8 kl. 16.30-17.30
  • Tisdag den 29/8 kl. 16.00-17.00

Länk till anmälan

Vi förstår om du är nyfiken redan nu, vill du inte vänta kan du få en förhandstitt här:

Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på Support eller ta hjälp av guider och artiklar i vårt Kunskapscentrum.

Med förhoppning om en trevlig sommar, varma hälsningar

“The DigiExam Team”