Återanvända frågor vid skapande av prov

I DigiExam kan du återanvända frågor från tidigare skapade prov när du redigerar ett prov

Skapa ett nytt prov eller redigera ett befintligt

Klicka på "+ Skapa nytt prov" eller redigera ett befintligt ( figur 1).

Figur 1

Klicka på pilen i ett tidigare skapat prov

Välj ett prov i provfliken och klicka på pilen för att visa frågorna  (figur 2).

Figur 2

Välj frågor

Välj de frågor du vill återanvända genom att klicka i rutan (se figur 3).

Figure 3

Lägg till frågorna till det prov du redigerar

Klicka på "Lägg till valda frågor" (se figur 4). Frågorna läggs till i provet du redigerar

Figure 4