Elevuppföljningsvyn

I Elevuppföljningsvyn kan du söka på de elever som genomfört prov i ditt ämne och tillhör skolan. Du kan också aktivera stavningskontroll för en enskild elever där

För att söka på en elev, klicka på "Elever".

Figure 1

Ange förnamn och efternamn.

Figure 2

Elevens uppgifter

Du kan se elevens uppgifter som namn, studentkod och e-postadress och när kontot skapades.

Tillgänglighetsintällningar

I rutan "Tillåt stavningskontroll för den här studenten" kan du ange att eleven ska ha stavningskontroll aktiverad på samtliga prov som genomförs i DigiExam. Det enda undantaget är om läraren som skapat provet angett "Inga elever"

Figure 3

Provresultat

Under rubriken "Prov" visas en lista över de prov eleven genomfört i ditt ämne. Om du har publicerat ett provresultat kan du klicka på "Visa resultat".

Figure 4

Förmågor

Under rubriken "Förmågor" kan du välja de bedömningsmatriser som har använts och de förmågor eleven har uppnått.

Figure 5

Figure 6

Figure 7

Klasser

Rubriken "Klasser" visar de klasser eleven tillhör

Figure 8