Vad är skillnaden på webb-applikationen och appen/klienten DigiExam

DigiExam används på olika sätt beroende på om du är student eller lärare.

Webb-applikationen

Webb-applikationen eller det arbete som görs i webbläsaren handlar om att skapa, administrera och rätta skapade prov, logga in i web-applikationen genom att klicka här.

Screen_Shot_2017-06-08_at_12.57.13_PM.pngFigur 1

Appen/Klienten DigiExam

Används av en elev för att genomföra ett aktiverat prov installationsguide för DigiExam-appen/klienten hittar du genom att klicka här.