Skapa ett konto i DigiExam och Logga in

För att komma igång med DigiExam behöver du först skapa ett konto. Om du är lärare så har du fått en inbjudan från DigiExam i din e-post. Följ då länken i e-postmeddelandet för att registrera dig.

När du har registrerat dig, eller om du redan ett konto så loggar du in här:

https://app.digiexam.se/app#/login

Du kan ha blivit inbjuden till att bli lärare, administratör eller kontohanterare i DigiExam. En beskrivning av de olika rollerna finns här.

Om du är intresserad av att prova på DigiExam kan du skapa ett Freemium-konto här

Välj region

Fråga en DigiExam-administratör på din skola/universitet om du inte vet vilken region du ska välja (figur 1).

Figur 1

Efter inloggningen landar du på översiktsvyn (se figur 2).

Klicka här för att gå vidare till Skapa prov