Se resultat och feedback på ett DigiExam-prov i Canvas

1. Logga in på din Canvas-användare och gå till den kurs där du haft provet, klicka sedan på "Betyg" i vänstermenyn (se figur 1).

Figur 1

2. I din betygsvy kan du nu se vilken poäng du fick på provet. Om du vill se mer detaljerad information och kommentarer/feedback från din lärare så klickar du på provets titel (se figur 2).

Figur 2

3. Du kan se den slutgiltiga återkopplingen från din lärare (se figur 3).

Figur 3

4. För att se mer detaljerad information om provet och den bedömning som din lärare gjort så klickar du på "DigiExam" i vänstermenyn och sedan den gröna knappen "Launch DigiExam" (se figur 4).

Figur 4

5. Välj sedan det prov du vill se detaljerad information om (se figur 5).

Figur 5

6. Du kan nu se all feedback som din lärare valt att dela med sig av (se figur 6).