Publicera Prov/Tenta i Canvas

1. I rättningsöversikten, klicka på knappen "Publicera" (se figur 1)

Figur 1

2. Välj vilka delar du vill publicera till dina elever/studenters DigiExam konto. Säkerställ att du har kryssat i "Skicka dina elevers publicerade betyg och feedback till din läroplattform (Learning Management System, LMS)". Klicka på den gröna "Publicera resultaten" knappen (se figur 2).

Figur 2

3. Gå tillbaka till Canvas och väl "betyg" under fliken "kurser" i den vänstra menyn (se figur 3)

Figur 3

4. Provet/tentan du publicerade kommer nu att synas i din betygsbok i Canvas (se figur 4).