Avsluta Prov/Tenta i Canvas

1. När dina elever/studenter har lämnat in sitt prov/tenta, klicka på den gröna "avsluta prov" knappen (se figur 1).

Figur 1

2. Skriv "Jag förstår" i textrutan och bekräfta att du vill avsluta provet/tentan genom att klicka på den gröna "Ja, avsluta provet" knappen (se figur 2).

OBS: När provet/tentan är avslutad så kan inga elever/studenter längre starta eller lämna in prov/tenta online. Eleverna/studenterna behöver i så fall starta/lämna in prov/tenta offline med en USB sticka.

Figur 2

Nästa artikel: Rätta Prov/Tenta i Canvas